ابراز رضایت از شرایط امروز دوومیدانی/ ورزشکاران بدون حاشیه هستند
به گزارش ورزشی منهای فوتبال به نقل از مهر لیلا ابراهیمی، قهرمان پیشین و اولین مدالآور دوومیدانی بانوان ایران بعد از انقلاب در مورد برگزاری نخستین دوره اردوی تیم ملی به صورت متمرکز در مجموعه ورزشی آفتاب انقلاب اظهار کرد: احسان حدادی از جمله افرادی است که سالها به عنوان یک ورزشکار حرفهای در بهترین کمپهای دنیا حضور داشته و به خوبی نیازهای ملیپوشان را میداند. همین امر هم باعث شده دست به کارهای نوینی در دوومیدانی بزند. برگزاری تمرینات تیم ملی به صورت متمرکز اتفاق تازهای بود که تقریباً رضایت همه ورزشکاران و کادر فنی را به تا به امروز به همراه داشته است.
وی با اشاره به شرایط حاکم در این اردو گفت: همه چیز مناسب است. فضای دور از حاشیه سبب شده ملیپوشان بدون دغدغه فقط تمرکز خود را روی تمرینات آماده سازی بگذارند. علاوه بر این یکسری تجهیزات جدید بدنسازی و ترمیمهای لازم هم در مجموعه انجام شده است که محیط کاملاً شرایط میزبانی از ملیپوشان را داشته باشد. البته کاستیهایی هم وجود دارد ولی طبیعی است و قطعاً با همت مسئولان فدراسیون در آینده این کاستیها نیز برطرف میشود.
ابراهیمی با بیان اینکه که این اردو ۲۱ روزه خواهد بود، توضیح داد: اردوی فعلی تیم ملی قرار است تا ۲۱ آبان برقرار باشد. از ادامه برنامه اطلاع دقیقی ندارم. فقط در جریان هستم که دوندههای فعلی بر اساس عملکردی که در چند سال اخیر داشتند و رکوردهایی که به دست آوردند به این اردو دعوت شدند. پس از پایان این مرحله فکر میکنم یک اردوی دیگر داشته باشیم که برای این اردو از افرادی دعوت خواهد شد که در این مرحله از تمرینات عملکرد بهتری داشته باشند.
این مربی دوومیدانی در پاسخ به این پرسش که چرا از مربیان حاضر در اردو برای دعوت از ملیپوشان مشورتی گرفته نشد؛ گفت: از آنجایی که دوومیدانی رشتهای پر مدال به شمار میرود به همان اندازه هم پر تردد است. ما دوندههای زیادی داریم و قرار نیست در این میان بر اساس سلیقه از افراد دعوت کنیم که در اردوی تیم ملی حضور داشته باشند. یکسری ملاکها و معیارها مانند تعداد مدال و رکوردی که یک ورزشکار در مسابقات مختلف به ثبت رسانده مورد نظر همه است که بر این اساس دوندهها در مادههای مختلف به اردو دعوت شدند.
او ادامه داد: نفرات حاضر در اردو چه ورزشکاران و چه مربیها همه با نظر هیئت اجرایی فدراسیون دعوت شدند. این هیئت اجرایی نیز متشکل از افرادی است که خود از قهرمانان سابق و به نام دوومیدانی است که همه موارد را به خوبی تجزیه و تحلیل کردند و سپس دست به اقدام زدند.
اولین مدالآور دوومیدانی بانوان ایران بعد از انقلاب تاکید کرد: هنوز زود است که بخواهیم عملکرد حدادی و کادر کلی فدراسیون را مورد قضاوت قرار دهیم. با این حال معتقدم استارت این کار ریسک بود و طبیعی است که انجام چنین کاری منتقدان خاصی هم خواهد شد. ولی قطعاً بر اساس کیفیت کار اجرایی که انجام میشود این نقدها نیز به مرور محو خواهند شد.
ابراهیمی در واکنش به تصمیم فدراسیون برای جذب مربی خارجی هم گفت: معتقدم حدادی بهتر از هر کسی میتواند در مورد این موضوع صحبت کند چرا که یک بحث کاملاً فنی و تخصصی است و او سالهاست که با مربی خارجی کار کرده است. ولی نظر شخص من این است که در بخش بانوان مربی حرفهای بسیار اندک است. این حرف را سالها پیش گفتم و بارها نیز تکرار میکنم چون هرگز نمیشود واقعیت را انکار کرد.
وی افزود: اکثر دوندههای زن بعد از پایان دوران قهرمانی یا کلاً از ورزش میروند و یا آنهایی هم که میمانند فضای آنچنانی برای رشد و بروز رسانی دانش خود ندارند. تعداد مربیان زن ایران که توانستند خود را به علم روز نزدیک کنند کم است و اکثراً به صورت دلی در این رشته فعالیت میکنند؛ به همین دلیل معتقدم که استفاده از مربی خارجی خوب حتی به عنوان مدرس هم اتفاق مناسبی است که دوومیدانی ایران میتواند به خوبی از آن بهره ببرد.
این مربی دوومیدانی خاطر نشان کرد: از طرفی اعتقاد دارم وقتی یک ورزشکار با یک مربی راحت است و نتایج قابل قبولی هم به دست آورده، لزومی ندارد که بخواهیم دست به تغییر بزنیم. سیاست فدراسیون هم در حال حاضر این است که از مربیان داخلی حمایت کند. البته شاید نیاز باشد که برای برخی از دوندهها از مربیان خارجی هم استفاده شود چون اکثر این ورزشکاران همواره یا در اردوهای برون مرزی حضور داشتند و یا همیشه با مربی خارجی تمرین کردند و عادت به این فضا دارند. اتفاق بدی هم نیست چون در نهایت آن چیزی که مهم است خروجی کار است.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید