مداح: خانه تکواندو مال هیچکس نیست/نمی خواهم با یک نظر خدشه ای به تیم ملی وارد کنم
به گزارش ورزشی منهای فوتبال به نقل از انا مینو مداح ، درباره شرایط تکواند بانوان در سال گذشته و عملکرد تیم ملی گفت: سال گذشته اوج موفقیت تکواندوی بانوان ایران بود. دلیل آن هم این است که در مرداد ۱۴۰۳ کسب دو مدال شیرین المپیک را تجربه کردیم. چند ماه قبل از آن هم دو سهمیه کسب کردیم؛ البته سهمیه ناهید کیانی قبل از سال ۱۴۰۳هم مسجل شده بود.
خیلی از اولین ها در زمان سرمربیگری من کسب شد
وی افزود: این دو اتفاق در سال گذشته برای ما بسیار مهم بود و به نوعی قدرت نمایی دخترانمان در عرصه بین المللی بود. خوشحال هستم که تلاش ها به کسب مدال ختم و به یاد ماندنی شد. زمانی که سرمربی بودم، در رویدادهای بسیاری شرکت کردیم و موفقیت های زیادی هم کسب کردیم و خیلی از اولین ها در زمان سرمربیگری من کسب شد اما هیچکدام شیرینی مدال المپیک را نداشتند. آرزو می کنم در لس آنجلس این نتایج بهتر شود و تعداد سهمیه و مدال ها افزایش یابد.
سطح فنی در کل ایران افزایش یافته است
سرمربی سابق تیم ملی درباره لیگ برتر تکواندوی بانوان گفت: با نظر فدراسیون تکواندو و قانون جدید، سرمربی تیم ملی نمی تواند تیمداری کند و من مدتی است در لیگ برتر تیمی نداشتم. خداراشکر که بچه های ما با توجه به برگزاری مسابقات به صورت گرند پری، شانس دیده شدن دارند و همه آنها با یکدیگر رقابت می کنند تا بهترینشان انتخاب شوند. سطح فنی در کل ایران افزایش یافته است. من هم تیمداری کردم و مدال های زیادی را با تیم هایم کسب کردم اما تیمداری را کنار گذاشتم و حالا می بینم در تمام این سالها هرچه جلوتر رفته ایم لیگ دختران هم به اوج رسیده است.
اختلاف کمی میان ملیپوشان با افرادی که نتوانستند به تیم ملی بیایند وجود دارد
مداح افزود: به این دلیل که این انگیزه ایجاد شده که در المپیک می توانند مدال و عنوان کسب کنند و اینگونه تلاش بیشتری می کنند. جا دارد از مربیان پایه استان های مختلف تشکر کنم. مبنای رشد ورزشکاران، ارتقای سطح فنی مربیان است. قطعا مربی رشد فنی کرده که ورزشکار هم رشد کرده است. این انگیزه ها کمک کرده است که تعداد پتانسل ها افزایش یابد. اکنون اختلاف کمی میان افرادی که درون تیم ملی هستند و آنهایی که بیرون از تیم ملی هستند وجود دارد. قبل تر اختلاف میان ملیپوشان و افرادی که بیرون از اردو بودند زیاد بود. این اتفاق خوشایندی است و کاملا مشخص است که روز به روز اعتماد به نفس دختران ما هم بالاتر می رود.
شاید اگر دخترانمان بدانند که دیده می شوند احتمال مهاجرتشان کمتر شود
وی در پاسخ به این سوال که آیا می توان جلوی مهاجرت قهرمانان ورزشی را گرفت و کاری کنیم افرادی کمی مانند کیمیا علیزاده از ایران بروند گفت: بخشی از این تصمیم شخصی است که نفوذ ناپذیر است. نمی دانیم افراد چه تفکری دارند و به چه چیزی فکر می کنند. شاید از نظر خودشان صلاح در رفتن است. این را می دانم که هرچقدر شرایط بهتری برای دخترانمان مهیا شود و بدانند که با هر موفقیت دیده می شوند، احتمال رفتنشان کمتر شود. هر چند در نهایت این تصمیم شخصی است و نمی توان همینگونه درباره آن اظهار نظر کرد. نمی دانیم در گذشته آنها چه چیزهایی را تحمل کردند و اکنون هدفشان چیست؟
کیانی می خواست به فینال برسد تا علیزاده هم شانس کسب مدال داشته باشد
سرمربی سابق تیم ملی درباره رویارویی ناهید کیانی و کیمیا علیزاده در المپیک پاریس گفت: کیمیا هم دختری بود که برای نخستین بار افتخار آفرینی کرد و ناهید کیانی هم رفتار پسندیده ای با او در المپیک داشت. ناهید کیانی بعد از پیروزی مقابل کیمیا علیزاده به من گفت که استاد من باید تا فینال بروم تا کیمیا هم در شانس مجدد مبارزه کند. این موضوع ارزشمند است. شاید اگر شخص دیگری بود با خود می گفت من که بردم پس مهم نیست حریفم چه شود. بابت این رفتار ناهید کیانی خوشحال هستم.
نمی خواهم با یک نظر خدشه ای به تیم ملی وارد کنم
وی در پاسخ به این سوال که نظر او درباره تقابل مبینا نعمت زاده و ناهید کیانی چیست و آیا این تقابل در یک وزن به نفع تیم ملی است یا خیر گفت: نمی خواهم در این باره صحبتی کنم. اکنون نظر کادرفنی مهم است و حال که در کادر فنی نیستم نمی خواهم نظری بدهم و ناخواسته با نظرم خدشه ای وارد کنم. به قول قدیمی ها سیبی که بالا فرستاده شده تا زمین بخورد هزار بار می چرخد. اگر در کادرفنی تیم ملی بودم به این سوال پاسخ می دادم اما این تصمیم باید به زمان خود موکول شود.
خانه تکواندو مال هیچکس نیست
مداح در پایان خاطرنشان کرد: خانه تکواندویی که بعد از چندین قهرمانی ساخته شده است، شخصی نیست و مال هیچکدام از ما نیست. جایگاهی است که بازحمت مربیان پایه و قهرمانان آن ساخته شده است و همه برای آن بسیار تلاش کرده اند. از همه چیز خود زده اند تا فدراسیون تکواندو رشد کند. هرکسی در آن جایگاه قرار می گیرد باید منافع کل جامعه تکواندو را در نظر بگیرد و برایشان اهمیت داشته باشد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید