سبد مدالی ورزش ایران چگونه پر میشود؟
به گزارش ورزشی منهای فوتبال به نقل از مهر
حجت اله اکبرآبادی نوشت: احمد دنیا مالی وزیر ورزش و جوانان به درستی تاکید دارد که ورزش ایران در زمینه مدال آوری در بازیهای آسیایی و المپیک نباید تمام انتظارها را متوجه کشتی کند.
اما این حرف درست وزیر ورزش چگونه محقق میشود و چه موانع و مشکلاتی بر سر راه آن قرار دارد؟
دنیا مالی که تلاش دارد تمام ذهنیتها را متوجه قهرمانی و رشد و پرورش استعدادهای قهرمانی نماید، نیک واقف است که قهرمانی و قهرمان سازی باید یک موج پیوسته باشد. موجی که اگر غفلت و تعللی در راه برنامه ریزیهای آن ایجاد شود، خط قهرمانی دچار گسست میشود؛ بنابراین در وهله نخست باید ذهنیتها را به این مسیر سوق داد (کاری که وزیر ورزش انجام داده) و در مرحله بعد مسیر قهرمانی را تسهیل کرد.
بدیهی است در راستای شناسایی و پرورش استعداها، وزارت ورزش باید از ظرفیتهای ورزش مدارس به خوبی استفاده کند. آخر اگر این همکاری دو جانبه شکل نگیرد، ورزش خود را از یک سرمایه اجتماعی قابل دسترس محروم کرده است.
در این راستا زنگ ورزش در مدارس نیز باید هدفمند شود تا با شناسایی استعدادهای درونی دانش آموزان، آنان در مسیر درست رشد نمایند. به عبارت دیگر حرکت ورزش از ابتدا باید ضابطهمند باشد تا استعدادی هرز نرود.
شما هم حتما زیاد این واژه ” نسل طلایی” را در عرصه رسانهها شنیدهاید. نسل طلایی وزنه برداری، نسل طلایی فوتبال، نسل طلایی تکواندو و … معمولا این واژه حسرتی در خود دارد و نگاهش به گذشته است. در حالی که اگر حرکت قهرمانی هدفمند باشد نباید خلل بین نسلی در ورزش ما ایجاد شود.
مخلص کلام اینکه اگر به این نکته باور عمیق داشته باشیم که حفظ قهرمانی از خود قهرمانی مهمتر است، باید اجازه شکاف بین نسلی را ندهیم و با توجه ویژه به ورزش پایه در رشتههای مختلف، جایگاه ورزش ایران را در رقابتهای جهانی و آسیایی ارتقا بخشیم.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید