گلشادنژاد : با هزینه شخصی در لیگ جهانی شرکت میکنم!/فقط ماهی ۷ میلیون پول مکمل میدهم
به گزارش ورزشی منهای فوتبال به نقل از آنا، آتوسا گلشادنژاد از چهرههای نوظهورتیم ملی کاراته زنان ایران است که به رغم حضور کوتاه مدتش در تیم ملی بزرگسالان به نتایج درخور توجهی دست پیدا کرده است. او که با کسب عنوان قهرمانی رقابتهای امیدهای آسیا خودش را به رقیبان معرفی کرده بود، امسال موفق شد در مسابقات کاراته بزرگسالان آسیا نیز به مدال طلا برسد. افتخار مهمتر او قهرمانی در لیگ جهانی کاراته فرانسه است که اخیرا به آن دست یافت. کاراته کار کرمانشاهی این روزها سخت در حال تمرین است تا در لیگ جهانی ترکیه حاضر شود. به این امید که باز هم به مدال طلا برسد.
او در خصوص عملکردش در رقابتهای یک سال گذشته اظهار کرد: خوشبختانه امسال سال خوبی برایم بود و به خوشی تمام شد. هم توانستم قهرمان بزرگسالان آسیا شوم و هم در لیگ جهانی فرانسه بدرخشم. این اولین حضور من در رقابتهای لیگ جهانی بود. خوشحالم که در تجربه اول موفق شدم به مدال طلا برسم. در حال حاضر هم تمریناتم را بدون وقفه انجام میدهم تا برای لیگ جهانی ترکیه آماده شوم. این مسابقات ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ برگزار میشود. امیدوارم که بتوانم باز هم مدال طلایی که در فرانسه گرفتم، تکرار کنم.
قهرمان وزن من های ۶۱ کیلوگرم کاراته (کومیته) آسیا در باره مدال غیرمنتظرهای که در لیگ جهانی فرانسه گرفت، توضیح داد: درست است که من سن کمی دارم، اما به لحاظ روانی انگیزه خیلی بالایی دارم. همین موضوع کمک میکند تا تمریناتم را هم منظم انجام بدهم. برای همین انتظارش را داشتم که در فرانسه به مدال طلا برسم. هر چند که، چون تا به حال در سطح جهانی مبارزه نکرده بودم، شناختی از حریفان اروپایی نداشتم. فقط رقبای چین، قزاقستان و امارات را که در مسابقات آسیایی گذشته با آنها بازی کرده بودم میشناختم. برای این که به شناخت بهتر برسم، تمام اخباری که مربوط به رقبا بود در کانالها و صفحات مختلف بود نه دنبال میکردم و فیلم مسابقههای آنها را میدیدم. خدا را شکر تلاش هایم هم جواب داد. امیدوارم همین تجربه اندکی که از لیگ جهانی فرانسه گرفتم در ترکیه کمک کند تا باز هم بهترین خودم باشم.
نکته در خورتوجه در خصوص ملی پوش ۲۰ ساله کاراته بانوان ایران است که او بدون حضور در تیمهای پایه (نوجوانان و جوانان) مستقیم به تیم ملی امید و بزرگسالان رسید. وی خاطر نشان کرد: زمانی که من باید وارد تیمهای ملی نوجوانان و جوانان میشدم، موقعی بود که کرونا آمد و اردوهای تیم ملی و اعزام به مسابقات تعطیل شد. برای همین فرصت این را پیدا نکردم که در این تیمها افتخار حضور داشته باشم. این طور شد که مستقیم به تیم ملی امید آمدم و در اولین اعزامی هم که با این تیم داشتم موفق شدم طلای آسیا را بگیرم. البته که شرایط سنیام این اجازه را به من میداد که همچنان در تیم ملی امید باشم، اما با صلاحدید کادر فنی فقط در تیم بزرگسالان هستم.
گلشادنژاد در سالی که گذشت شانس شرکت در بازیهای آسیایی هانگژو، بزرگترین رویداد قاره که هر چهار سال یکبار برگزار میشود را هم به دست آورد، اما در این میدان توفیقی نداشت. او ادامه میدهد: من برای بازیهای آسیایی هم خیلی آماده بودم، اما متاسفانه در بازیهای مهم، مسئولان برگزاری مسابقات مدالها را تقسیم میکنند و این طور برنامه ریزی کرده بودند که مدالی به من نرسد. اگر در حقم ناداوری نمیشد حتما در هانگژو هم مدال گرفته بودم. ان شالله این ناکامی را در بازیهای آسیایی دوره آینده جبران کنم.
وی که اهل کرمانشاه است این روزها تمریناتش را زیر نظر پگاه زنگنه سرمربی تیم ملی کاراته بانوان دنبال میکند. او در این باره افزود: زمانهایی که اردو نیست هر کدام از ملی پوشان باید تمریناتشان را در شهرهای خودشان انجام بدهند. من هم که ساکن کرمانشاه هستم اینجا تمرین میکنم. خانم زنگنه سرمربی تیم ملی هم کرمانشاهی هستند و این یک اتفاق خوب برای من است که در شهر خودم هم او را دارم. خوشبختانه امکانات سخت افزاری هم در کرمانشاه برای کاراته زنان خوب است و مشکلی از این بابت ندارم.
قهرمان لیگ جهانی کاراته فرانسه از مسئولان ورزش میخواهد که حمایت بیشتری از ورزش زنان بکنند. وی تاکید کرد: ما کاراته کاران زن هیچ اسپانسری نداریم و هزینههای حضور در مسابقات خارجی را به سختی تامین میکنیم. یا باید از جیب بدهیم یا این که شخصا برای خودمان اسپانسر پیدا کنیم. برای همین لیگ جهانی فرانسه ۱۰۰ میلیون تومان هزینه ام شد که فدراسیون ۴۰ میلیون آن را داد. مابقی را خودم و با کمک مدیرعامل کارخانه قند بیستون کرمانشاه تامین کردم. الان لیگ جهانی ترکیه را پیش رو دارم و باید به فکر هزینههای آن باشم. من شاغل نیستم و پدرم هزینه هایم را متقبل شده است. فقط ماهی ۶ تا ۷ میلیون پول مکملهایی که میخورم میشود. اگر پاداشی هم میگیریم خرج اعزام و تمریناتمان میکنیم.
گلشاد نژاد در پاسخ به این سوال که وضعیت اردوهای تیم ملی به چه صورت است، گفت: انصافا فدراسیون در اردوها همه جوره هوایمان را دارد و زمانهایی که در اردو هستیم حقوق هم به ما میدهد. اما حقوق ناچیز است و کفاف رفت و آمدمان را فقط میدهد. بودجه فدراسیون هم ناچیز است و تا این حد میتوانند به ما کمک کنند. ما باید اسپانسر داشته باشیم که در این زمینه هم مسئولان ارشد ورزش کشور باید کاری کنند. من الان رنکنیگ ۹ جهان را دارم اگر مسابقه ندهم رتبه ام افت میکند. تمام هدف من حضور در رقابتهای قهرمانی جهان سال آینده است که نفرات بر اساس رنکنیگ برای شرکت در آن دعوت میشوند. برای این که این رقابتها را از دست ندهم مجبورم هزینه حضور در تورنمنتها مختلف و لیگهای جهانی را تامین کنم تا رنکینگم پایین نیاید. کاراته تنها یک دوره در بازیهای المپیک بود و معلوم نیست که دیگر در این بازیها باشد. برای همین تمام هدف ما ورزشکاران این است که در مسابقات قهرمانی جهان که بالاترین سطح کیفی را در این رشته دارد حاضر شویم.
وی در پایان به دستمزدهای ناچیز در لیگ کاراته زنان هم اشاره کرد: من امسال با تیم عقاب سمنان قرداد داشتم که ۳۰ میلیون تومان بود. تنها برای مرحله برگشت بازی کردم. آن هم در شرایطی که تازه از لیگ جهانی برگشته بودم و خیلی خسته بودم. ولی، چون قرارداد داشتم و به لحاظ مالی هم به پولش نیاز داشتم در این رقابتها بازی کردم. دستمزدها در لیگ زنان خیلی پایین است و ما هم، چون منبع درآمد نداریم باید در آن بازی کنیم.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید