ادعای عجیب تقوی درباره از دست رفتن کرسی مهم والیبال/ نتایج اردن را هم دیدید؟
به گزارش ورزشی منهای فوتبال به نقل از تابناک، انتخابات فدراسیون جهانی والیبال با یک شکست بزرگ برای والیبال ایران همراه بود. درست همچون انتخابات آسیایی که میلاد تقوی روی اسب بازنده شرط بندی کرد و با رفتن به سمت علی الکواری قطری، سرمایهگذاری اشتباهی انجام داد. در نتیجه از ۶۳ فدراسیون آسیا، ۴۸ فدراسیون به ریاست رامون سوزار، میلیاردر فیلیپینی رأی دادند تا والیبال ایران با استراتژی اشتباه خود را از رأس قدرت در فدراسیون آسیایی هم دور کند.
این تنها اشتباه فدراسیون والیبال ایران با مدیریت میلاد تقوی و البته مشاورههای غلط علی مرادی نبود. تلاش برای حذف محمدرضا داورزنی از کرسی آسیاییاش و جایگزین شدن تقوی یا مرادی به جای او، این نتیجه را به دنبال داشت که والیبال ایران کرسی جهانیاش را از دست بدهد و پس از ۸ سال که یکی از اعضای هیئت رئیسه فدراسیون جهانی والیبال ایرانی بود، حالا یک اردنی به این کرسی رسیده باشد. تابناک در راستای شفافسازی بهتر و چگونگی از دست رفتن این کرسی در گزارشی با عنوان «داورزنی چگونه از هیئت رئیسه «FIVB» حذف شد؟/ رد پای ایرانی با شرطبندی روی اسب بازنده» جزئیاتی را از این ماجرا منتشر کرد.
البته که این گزارش تابناک از سوی فدراسیون والیبال بی پاسخ نماند و از آنجایی که جزئیات ماجرا قابل کتمان نبود، میلاد تقوی پس از گزارش جامع تابناک در گفتوگویی با روابط عمومی فدراسیون تحت هدایتش درباره چرایی از دست رفتن کرسی مهم ایران در اتحادیه جهانی والیبال به موضوع نه چندان مهمی اشاره کرد و اظهار داشت: «رنکینگ جهانی و عملکرد تیمهای ملی در مسابقات مهمی همچون لیگ ملتها، مسابقات جهانی و بازیهای المپیک در کسب کرسیهای فدراسیون جهانی والیبال تأثیر زیادی داشت.»
میلاد تقوی که پس از انتخابات فدراسیون جهانی والیبال و از دست رفتن کرسی مهم ایران در هیئت رئیسه به نظر با عضویت خودش در کمیته توانمندسازی والیبال و کمیسیون لیگ ملتهای والیبال راضی به نظر میرسید، در حالی از دست رفتن این کرسی مهم را به نتایج تیمهای ملی در لیگ ملتها، مسابقات جهانی و بازیهای المپیک ربط داده که با ابهاماتی همراه میشود. از جمله اینکه آية بنت فيصل، رئیس فدراسیون اردن چگونه توانست عضو هیئت رئیسه جهانی شود؟ نیاز به بررسی وضعیت والیبال هیچکدام از کشورهای دیگر نیست، اما فقط پاسخ به همین یک سؤال شاید تکلیف خیلی چیزها را روشن کند.
تیم ملی والیبال اردن نه فقط در یکی دو سال اخیر که نتایج والیبال ایران با افت همراه بوده، در تمام ۸ سال اخیر که ایران کرسی هیئت رئیسه فدراسیون جهانی والیبال را در اختیار داشت، چه نتایجی کسب کرد و آیا اردنیها از ایرانیها عملکرد بهتری داشتند که توانستند جایگاهی برای خود کسب کنند و این کرسی مهم را از ایران بگیرند؟ ضمن اینکه نمیتوان نتایج اخیر والیبال را صرفاً به عملکرد مدیریتی میلاد تقوی ارتباط داد، اما عدم صعود به المپیک و افتضاح در آخرین دوره لیگ ملتها مربوط به زمان ریاست اوست. از انتخاب سرمربی و سرپرست برای تیم تا نحوه آمادهسازی ملیپوشان که شاید اگر شرایط بهتری رقم میخورد، والیبال ایران حضور در المپیک را از دست نمیداد و در لیگ ملتها نیز عملکرد بهتری از خود نشان میداد.
بنابراین ادعای تقوی درباره چرایی از دست رفتن کرسی ایران در هیئت رئیسه فدراسیون جهانی والیبال چندان قابل اتکا نیست و شاید رئیس فدراسیون والیبال به جای بهانهگیری و توجیه اتفاقاتی که در دوران ریاستش رقم خورده، وضعیت این روزهای والیبال ایران را در بخش مردان و زنان سر و سامان بدهد تا بلکه قدرت یک دهه اخیر والیبال آسیا بازهم بتواند جایگاه خود را در آسیا و جهان به دست بیاورد. مسلماً پذیرش واقعیت اولین قدم برای برداشتن قدمهای مهم در والیبال است که باید دید آیا تقوی و فدراسیون تحت امرش به اشتباهات خود پی خواهند برد یا نه.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید