از استانداردهای روز دنیا عقبیم/ نسل دوچرخه های ما به سطح مسابقات نمیخورد
به گزارش ورزشی منهای فوتبال به نقل از انا علی اختر درباره مسابقات قهرمانی جهان دوچرخه سواری در ماده های تریال و BMX که به میزبانی امارات برگزار شد گفت: فکر می کنم فارغ از نتیجه، حضور در این مسابقه برای ما دستاوردهای پنهان بسیاری داشته است. تیم ملی ما متشکل از چندین نفر بود که هرکدام در شاخه های جدایی پیشرفت کردند. قطعا تا در یک محیطی آزمایشی قرار نگیرید متوجه نمی شوید که در چه حد هستید. ممکن است ۲ سال بر روی مهارت و تکنیکی تمرین کنید اما درک نکنید که به چه میزان پیشرفت کرده اید. اینکه در کنار بهترین های جهان تمرین کنی خود یک دستاورد و تجربه بسیار خوب است.
تنها دو پیست در کشور وجود دارد
وی افزود: یکی دیگر از دستاورهای مهم این بود که نفراتی که همراه ما بودند برای احداث پیست استاندارد خوب از آن پیست ها الگوبرداری کردند. در کشور تنها دو پیست در اراک و خراسان جنوبی وجود دارد. پیست مجموعه آزادی هم هنوز کامل نشده است. ابوظبی برای احداث این پیست یک تیم ۱۵ نفره از نمایندگان اتحادیه جهانی را از ۲ ماه قبل آورده بود و برای آن برنامه ریزی طولانی مدتی کرده بود که همین برنامه ریزی نیازمند دانش فنی خاصی است. دانش فنی آن پیستی که داخل پی دی اف ارسال می شود، با آن چیزی که می بینیم که چگونه فیکس می شود و چه استانداردی دارد، خیلی متفاوت است.
حضور در این مسابقات جسارت می خواهد
کاپیتان تیم ملی دوچرخه سواری درخصوص این مسابقات اظهار کرد: تقریبا ۳۹ سال است که قهرمانی جهان در این دو ماده برگزار می شود. درحال حاضر و با همین نتایج به دست آمده، رقابتی میان رومانی، ایران، مجارستان، شیلی و ژاپن شکل گرفته است. در سر خط آغاز مسابقه این رشته شما بهترین های هر کشور و حتی جهان را مشاهده می کنید. در این مسابقات شما اگر به حداقل های مهارتی نرسیده باشید، آسیب میبینید. باید بگویم که برای حضور در چنین مسابقه با این سطح باید یک جسارتی داشت. یکی از مشکلات ما این است که وقتی یک رشته المپیکی میشود تازه به فکر می افتیم که باید برای رشته کاری بکنیم. اینگونه چندین سال از رقبا عقب خواهیم افتاد. به این شکل تنها به خط پایان رسیدن در المپیک برای ما یک هدف می شود. باتوجه به این مسابقات می توانم بگویم که ما ۱۵ سال از استاندارد روز عقب افتادهایم.
نسل دوچرخه ها تغییر کرده و ما هنوز از ۱۰ سال پیش جلو نیامدیم
اختر درباره تجهیزات این رشته تصریح کرد: سبک مسابقات جدید اصلا به مدل دوچرخه های ما نمیخورد. بهترین دوچرخه ما برای سال ۲۰۱۵ است. نسل دوچرخه ها کاملا تغییر کرده است. تصور نمی کردیم که اینگونه تجهیزات ما قدیمی باشد. در جریان تمرینات همه افراد بودم و به جرأت می توانم بگویم که یکسال است ملی پوشان ما سختی کشیدند که برای مسابقات آماده شوند. هدفمان این بود که در بیست نفر نخست قرار بگیریم که آن هم بر اساس رکوردگیری هایی بود که انجام داده بودیم. در اعزام ما تلاش های بسیاری شد و انصافا کوتاهی و کم کاری از هیچکس صورت نگرفت.
قهرمانی جهان ابوظبی برای همه یک تلنگر بود
او در پایان با بیان اینکه باید از امروز به فکر میزبانی قهرمانی آسیا باشیم گفت: در لحظه ورود به مسابقات و هنگام دیدن پیست مسابقه، امیدفر و صفاپور گفتند که باید از همین امروز به فکر مسابقات قهرمانی آسیا باشیم. چراکه ما میزبان این مسابقات هستیم. برای ما خیلی خوب شد که در این مسابقات حضور پیدا کردیم. هم پیست را دیدیم و هم تمرین کردیم. روز اول یکی از هم تیمی ها مصدوم شد که قطعا بر روحیه دیگر ملی پوشان هم تاثیر گذاشت و خود من بسیار نگران او بودم. به هنگام آغاز مسابقه نخست، من از مسیر سه و یکی دیگر از بچه ها از مسیر ۵ باید می رفت که در میانه راه مصدوم شد و من مدام نگران او بودم. خداراشکر این مسابقات تلنگر خوبی برای همگی بود.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید