وزارت ورزش سردرگم تر از همیشه؛ بازگشتی که گره ژیمناستیک را کورتر کرد/ ماجرای پیچیده اینچه درگاهی
به گزارش خبرنگار مهر، با وجود اینکه هفته گذشته آرش فرهادیان مدیرکل دفتر امور مشترک فدراسیونهای ورزشی اعلام کرد که قرار است تغییراتی در فدراسیون ژیمناستیک رخ بدهد و زهرا اینچه درگاهی به عنوان رئیس سابق این فدراسیون به عنوان سرپرست معرفی شود، اما در جلسه تودیع و معارفه که در تاریخ ۲۷ آذرماه انجام شد، اینچه درگاهی سرپرستی فدراسیون را به دلیل اینکه ابلاغی از سوی وزیر ورزش و جوانان برای او صادر نشده بود، نپذیرفت و فدراسیون باز هم در شرایط بلاتکلیف قرار گرفت.
انتخابات پرحاشیه فدراسیون ژیمناستیک در اسفندماه سال ۱۴۰۱ برگزار و عابد حقدادی به عنوان رئیس انتخاب شد، در جریان مجمع انتخاباتی به دلیل اینکه تأیید صلاحیت اینچه درگاهی صادر نشده بود او مجبور به ترک جلسه کرد، به دنبال او عدهای از طرفدارانش هم مجمع را ترک کردند و همین موضوع باعث شد تا نماینده فدراسیون جهانی به فدراسیون جهانی اتفاقات را گزارش دهد. در نهایت فدراسیون جهانی هم با توجه به اتفاقات پیش آمده، ریاست حقدادی در فدراسیون را قبول نکرد و همچنان اینچه درگاهی را به عنوان رئیس فدراسیون قبول داشت.
دوره ریاست حقدادی در فدراسیون ژیمناستیک هم با حواشی زیادی روبهرو بود، در اختیار نداشتن ایمیلهای فدراسیون، به رسمیت نشناختن او به عنوان رئیس فدراسیون از سوی فدراسیون جهانی باعث شده بود برخی ورزشکاران برای حضور در مسابقات بینالمللی با مشکلات زیادی روبهرو شوند و حتی برخی از ورزشکاران از حضور در برخی رقابتها بازماندند. در نهایت پس از ۹ ماه کشمکش، برای اینکه فدراسیون ژیمناستیک با خطر تعلیق مواجه نشود ریاست حقدادی در فدراسیون ژیمناستیک ملغی شد و قرار بود سرپرستی این فدراسیون هم به اینچه درگاهی سپرده شود.
گره کور در بازگشت اینچه درگاهی به ژیمناستیک
تمایل اینچه درگاهی برای رسیدن به صندلی ریاست فدراسیون و عدم ابلاغ حکم از سوی وزیر ورزش و جوانان به یک گره کور بدل شده به طور که وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک در حل آن عاجز ماندند.
آرش فرهادیان در رابطه با موضوع پیچیده فدراسیون ژیمناستیک اظهار داشت: «بحث این فدراسیون کمی پیچیده است. در کشورمان انتخاباتی برگزار و یک نفر از سوی مجمع رئیس شد. وزیر وقت هم ابلاغ رئیس منتخب مجمع را داد. بعداً عنوان شد که فدراسیون جهانی نسبت به رئیس قبلی نظر مساعد دارد. البته در این باره به طور صریح و واضح اشاره نشد و در یکی دو مکاتبه با کمیته المپیک به صورت تلویحی اشاره شده بود.
قرار بود در هفته قبل براساس نظر جهانی و به دلیل حمایت از این رشته در کشور، اینچه درگاهی بیاید و مسئولیت سرپرستی را بر عهده بگیرد تا انتخابات برگزار شود، ولی او با توجه به اینکه ابلاغی از سوی وزارت به او داده نشده، از تحویل گرفتن فدراسیون امتناع کرد و وضعیت به این شکل باقی ماند.
صحبت ما این است که اگر فدراسیون جهانی قبول دارد که اینچه درگاهی به عنوان رئیس باید به مسئولیتش در فدراسیون ادامه بدهد، پس نیازی به ابلاغ مجدد ندارد، چون مسئولیت او در یکی دو سال اخیر به پایان رسیده و اگر قرار باشد که ابلاغ داخلی دریافت کند، باید براساس یک قاعده و ضابطه باشد و بدون رعایت آن ضوابط صدور ابلاغ منطقی نیست. انشاءالله این مشکل هم با درایت وزیر حل خواهد شد.»
حالا اینچه درگاهی در جلسه تودیع و معارفه، بدون ابلاغ حکم مسئولیت فدراسیون را برعهده نگرفت و از طرف دیگر با توجه به اینکه کیومرث هاشمی موضوع سرپرستی کاندیدها پست ریاست را قبول ندارد به همین دلیل حکم سرپرستی هم برای او صادر نکرده است. با این شرایط به نظر میرسد اینچه درگاهی باید بپذیرد به عنوان نامزد پست ریاست برای انتخابات ثبت نام نکند تا حکم سرپرستی برای او صادر شود یا اینکه اگر قرار باشد حکم سرپرستی برای او صادر شود و قصد شرکت در انتخابات فدراسیون را هم دارد باید از سمت سرپرستی استعفا دهد.
البته عنوان شده در هفته جاری جلسهای برگزار خواهد شد و حکم ابلاغ سرپرستی از سوی وزیر ورزش و جوانان برای اینچه درگاهی صادر خواهد شد تا انتخابات این فدراسیون هر چه سریعتر برگزار شود، البته اینکه اینچه درگاهی با وجود حکم سرپرستی برای پست ریاست نامزد میشود یا خیر موضوعی است که میتواند دوباره چالشهای را به همراه بیاورد.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید