سکوت ترسناک در فاصله ۷۰ روز تا موعد مقرر/ عاقبت انتخابات ژیمناستیک چه میشود؟
گزارش ورزشی منهای فوتبال به نقل از تسنیم فدراسیون ژیمناستیک بدون شک، عجیبترین فدراسیون ورزش ایران طی دو، سه سال اخیر بوده است. پس از پایان دوره چهار ساله ریاست زهرا اینچه درگاهی، نایب رئیس فدراسیون به عنوان سرپرست منصوب شد تا امور را پیگیری کند. پس از موضوع بازنشسته بودن او، چند تغییر پیاپی انجام شد و یکی دو سرپرست آمدند تا در نهایت عابد حقدادی در انتخابات جنجالی اسفند 1401 به عنوان رئیس معرفی شود.
با توجه به اینکه ایمیل فدراسیون در اختیار حقدادی نبود و فدراسیون جهانی هم او را قبول نمیکرد، مسئولان ورزش کشور تصمیم گرفتند ژیمناستیک را یکبار دیگر در اختیار اینچه درگاهی قرار بدهند تا شاید این بار در انتخاباتی که مد نظر FIG هم باشد، رئیس جدید معرفی شود و این بار ایرادی به آن گرفته نشود.
یکی از اموری که قرار است اینچه درگاهی در دوره بازگشت به فدراسیون انجام بدهد، برگزاری مجمع انتخاباتی است. او در گفتگو با خبرنگاران گفت: «از زمانی که وارد فدراسیون شدم، تلاشم بر این بود که انتخابات فدراسیون برگزار و وضعیتش تعیین شود. ارزیابیهایی انجام دادیم تا 26 اردیبهشت انتخابات را برگزار میکنیم تا ژیمناستیک به آرامش برسد و در ادامه بتواند برنامههای سازندهاش را اجرا کند. تلاش میکنیم با هماهنگی با نهادهای ذیربط انتخابات فدراسیون ژیمناستیک را تا 26 اردیبهشت برگزار کنیم.»
این همان اقدامی بود که کیومرث هاشمی وزیر ورزش نیز دو ماه در جمع خبرنگاران بر آن تاکید کرد و گفت: «اینچه درگاهی به فدراسیون آمد تا شرایط برگزاری انتخابات مهیا شود.»
این اظهار نظرها، باعث امیدواری جامعه ژیمناستیک شد تا این رشته بالاخره بتواند رنگ آرامش را به خود ببیند. البته این ظاهر کار بود؛ چرا که هنوز تردیدهایی نسبت به برگزاری انتخابات تا تاریخ اعلام شده وجود دارد. از سوی دیگر نیز سکوت مسئولان فدراسیون و وزارت ورزش، این ترس را ایجاد کرده که انتخابات در تاریخ پیشنهاد شده برگزار نمیشود.
یکی از موضوعات اصلی، موضوع ثبتنام یا عدم ثبتنام از نامزدهای ریاست است. اگر قرار باشد که ثبتنام از نامزدهای ریاست انجام شود، این موضوع شامل یک پروسه حداقل سه ماهه تا به سرانجام رسیدن ماجرا میشود. در واقع دو هفته برای ثبتنام، حداقل یکی دو هفته برای بررسی صلاحیت مدیریتی و دو ماه نیز برای بررسی صلاحیت در مرحله دوم نیاز است. در این میان تعطیلات عید نوروز و همچنین ماه مبارک رمضان نیز وجود دارد، پس اینکه انتخابات تا 26 اردیبهشت با نامنویسی از نامزدهای ریاست انجام شود، بسیار بعید است.
در همین باره شنیده میشود که برخی در تلاشند تا انتخابات با حضور همان نفراتی انجام شود که در مجمع اسفند 1401 حضور داشتند. با توجه به اینکه هرگز چنین اقدامی در تاریخ ورزش ایران رخ نداده، نباید خیلی به این موضوع امیدوار بود؛ مگر اینکه فشارهای بینالمللی باعث کوتاه آمدن مسئولان داخل کشور شود و آنها تن به این کار غیر قانونی بدهند. البته همین موضوع نیز دردسرهای خاص خودش را در داخل کشور دارد و قطعاً با واکنشهای بسیار مواجه خواهد شد.
موضوع ثبتنام یا عدم ثبتنام از نامزدهای ریاست، درخصوص کمیسیونهای سهگانه ورزشکاران، مربیان و داوران نیز وجود دارد و هنوز مشخص نیست که این کمیسیونها در چه شرایط نمایندگان خود را وارد مجمع میکنند.
در همین باره محسن سلیمانی دبیر فدراسیون ژیمناستیک به خبرگزاری تسنیم گفت: بر روی تاریخ پیشنهاد شده تصمیم گیری به صورت کلی صورت گرفته، اما در خصوص جزئیات مربوط به انتخابات باید صحبتهای بیشتری شود و در نهایت تصمیم نهایی گرفته شود.
هیچ دیدگاهی درج نشده - اولین نفر باشید